Lluis Casas Prados

Soc nascut a Terradelles, sud de Bagà, l'any 1993. Vaig estudiar a l'IES Alt Berguedà de Bagà abans de cursar els estudis de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Un cop vaig acabar el grau, vaig estudiar el Màster d'Advocacia a la mateixa UAB, i posteriorment vaig estudiar un postgrau d'Anàlisi del capitalisme i polítiques transformadores (conjunt UAB-UB). Des de finals del 2017 sóc advocat laboralista del Gabinet Jurídic Tècnic de CCOO a Barcelona.

Des de l'adolescència he militat en diverses organitzacions de l'esquerra transformadora i en diferents moviments socials. Actualment, el meu projecte polític és Compromís Per Bagà - Partit Socialista de Catalunya. He participat, i segueixo participant en moltes de les entitats de la Vila, com el club de futbol, el teatre i l'Associació de Veïns de Terradelles, de la qual en soc el president.

Dit això, m'agrada la política municipal i he tingut la sort de ser escollit en dos mandats municipals el de 2015-2019 i el present 2019-2023. En el primer d'ells vam estar a govern i vaig ostentar les regidories de promoció econòmica, cultura i joventut. En la present vaig estar com a Tinent d'Alcalde fins a novembre de 2020, on es va trencar la coalició que teníem a l'equip de govern. Ja sigui a govern o a l'oposició, treballo per un Bagà de tothom.

Darrera actualització: 10.01.2022 | 12:57