Hemeroteca

  Resultat de les eleccions municipals 23 de maig de 2011
  El resultat de les eleccions municipals que es van celebrar el 22 de maig va donar 772 vots al Partit dels Socialistes, que representa un 56.06 %, i 559 vots a Convergència i Unió que representa el 40.60 %. El resultat en regidors queden 6 regidors pel PSC i 5 per CiU.
   Efectes del reconeixement de la fia-faia per la Unesco 2 de novembre de 2015
  La festa de la fia-faia ha entrat juntament amb els falles del Pirineu, dins una candidatura per ser reconeguda com Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco, en la seva reunió anual que aquest any són els dies 2 i 3 de desembre a Namíbia (Àfrica),
  Ciutadans durant el minut de silenci Minut de silenci pels atemptats de París 16 de novembre de 2015
  Bagà va fer un minut de silenci el dilluns 16 a les dotze del migdia, en rebuig dels atemptats del divendres 13 de novembre a París.
  Forfets a La Molina 20 de novembre de 2015
  L'Ajuntament de Bagà i FGC han signat novament el conveni perquè els nois i noies de Bagà puguin esquiar gratuïtament a La Molina. Aquest forfait té un únic pagament de 3€ en concepte de tramitació.
   La festa de la fia-faia declarada Patrimoni Immaterial de la Unesco 2 de desembre de 2015
  La fia-faia ja és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat  juntament amb 62 festes del foc del Pirineu. El jurat de la Unesco reunit  a la capital de Namíbia va acceptar ahir 1 de desembre, quan passaven uns minuts de les 4 de la tarda, la inscripció de l’ancestral celebració berguedana a la llista.
   Declaració d’Andorra la Vella de les comunitats fallaires dels Pirineus 3 de desembre de 2015
  Amb motiu de la celebració de la inscripció de “Les festes del foc del solstici d’estiu als Pirineus” en la Llista representativa del patrimoni cultural immaterial de la humanitat, de la UNESCO, els representants de les comunitats fallaires dels Pirineus, s’han reunit a Andorra la Vella en la seva 11a. Reunió transpirinenca de comunitats fallaires, el tres de desembre de dos mil quinze.
   La Ultra Pirineu seguirà a les Skyrunner World Series 10 de desembre de 2015
  Per segon any consecutiu la Salomon Ultra Pirineu formarà part de les Skyrunner modalitat del World Series of Ultra. Aquest circuit de curses de muntanya de llarga distància premia al corredor més regular durant tot el campionat. Les series constaran de cinc proves: Transvulcania, Ultra Sky Marathon Trail High Vanoise , The Rut i Salomon Ultra Pirineu
  Violoncelistes Concert pel nomenament de la fia-faia com a patrimoni de la Unesco 14 de desembre de 2015
  Dissabte dia 19 de desembre a les 8 del vespre es farà un concert per commemorar el nomenament de la festa de la fia-faia per part de la Unesco com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
   Exposició de les falles del Pirineu 17 de desembre de 2015
  Des del dia 22 de desembre fins el 6 de gener a la sala d'actes del Palau dels Pinós es podrà veure l'exposició Les falles del Pirineu,  aquesta exposició es va inaugurar el dia 4 de desembre al Museu d'Història de Catalunya a Barcelona i estarà a Bagà fins el dia 6 de gener.
  Màscara de carnaval amb plomes Carnestoltes 2016 21 de gener de 2016
  Programa d'actes
   Més de 400 persones participen al càsting de Bagà per a la pel·lícula «Pàtria» 3 de febrer de 2016
  El càsting que s'ha viscut  a Bagà  el diumenge 31 de gener, per trobar figurants i personatges secundaris per a la pel·lícula "Pàtria" que el director Joan Frank Charansonnet començarà a gravar properament sobre la llegenda d'Otger Cataló ha superat totes les expectatives. Si bé es pensava que hi passaria gent, la quantitat de voluntaris que des de primera hora s'han aplegat al Casal de la Vila de Bagà ha estat, segons han explicat, sobredimensionat.
   Festa de l'arròs 11 de febrer de 2016
  El proper diumenge dia 14 de febrer, com és habitual des de fa quasi vuit segles, Bagà celebrarà  la tradicional Festa de l’Arròs.
   Bagà reparteix arròs en la seva festa més antiga 16 de febrer de 2016
  Notícia del diari Regió 7 de dilluns 15 de febrer de 2016
   1.000 afortunats a la Salomon Ultra Pirineu 19 de febrer de 2016
  Les 1.000 places disponibles per a la Salomon Ultra Pirineu s’han quedat petites un any més. Han sigut molts els corredors d’arreu del món que no han volgut perdre’s l’oportunitat de formar part d’aquesta clàssica prova de llarga distància i per això, després de superar el nombre d’inscrits que optaven als dorsals disponibles, ahir es va fer un sorteig a l’Ajuntament de Bagà per escollir els mil afortunats que disputaran la prova el proper mes de setembre.
   Commemoració del Dia de la Dona a Bagà 10 de març de 2016
  Actes de commemoració del dia de la dona 2016
   Obres al terme municipal 11 de març de 2016
  Han finalitzat les obres d’arranjament i millora de les tanques  del Parc de la Vila, portades a terme per la brigada municipal de l’Ajuntament de Bagà. En aquesta obra a més, s’han col·locat xarxes de seguretat.
  Creació del Consell del Poble 15 de març de 2016
  El passat dilluns 7 de març de 2016, el Ple de la Corporació va aprovar per unanimitat la creació del Consell de Poble que donava compliment al Reglament de Participació Ciutadana ja aprovat l’any passat.
  Corredors de la cursa Bagà acollirà la 4a. etapa de la 96a. edició de la Volta ciclista a Catalunya 16 de març de 2016
  El pròxim dijous 24 de març, Bagà acollirà la sortida de la quarta etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, etapa que tindrà un final en alt a l’estació d’esquí de Port Ainé.
   Esllavissada a la Via del Nicolau 23 de març de 2016
  Ja han finalitzat els treballs per a retirar la terra de l'esllavissada del passat dilluns a la Via del Nicolau.
   Instal·lació d'un desfibril·ladora al Casal de la Vila 30 de maig de 2016
  L'ajuntament de Bagà, aprofitant la col·locació del DEA (desfibril·lador) a la vitrina del casal ha contractat de forma gratuïta a través de la Diputació de Barcelona un curs públic per a 20 persones de primers auxilis i per fer un funcionament correcte del DEA. Dit curs està programat per fer el dia 11 de Juny al casal de la Vila de 9 a 13:00 h.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44