Pablo Samper Dotto

2n tinent alcalde

Regidor d'Economia i Hisenda, Promoció Econòmica i Esports

Grup Municipal: Compromís per Bagà

samperdp@baga.cat

Nascut el 28 d’octubre de 1977 a l’Hospitalet de Llobregat on vaig viure fins els 27 anys.

 

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, la meva vida laboral s’ha desenvolupat en les àrees de màrqueting i comercial en empreses multinacionals fins als 29 anys, moment que faig un canvi i passo a la banca, ocupant diverses posicions i funcions durant 15 anys.

 

Al 2011, després de cinc anys vivint a Terrassa, ens decidim amb la meva dona i fem el canvi que tant temps ens plantejàvem i desitjàvem: viure a Bagà.

 

Així, des del desembre de 2011 vivim a Bagà. Vam conèixer Bagà per la nostra afició a la muntanya, ens va encantar i ens va enamorar tant que sempre que podíem ens escapàvem cap aquí, i un dia, per fi, vam venir i ja no vam marxar.

Durant més de 15 anys hem unit la nostre afició a la muntanya amb l’esport, fet que ens ha portat a visitar i conèixer molts llocs, molts pobles, molts racons de muntanya, amb l’excusa de participar a curses de muntanya, ciclisme i triatló, veient molts models, encerts i errades, idees per fer de Bagà el poble que volem.

 

Soc president i membre de la junta fundadora del Club Pàdel Bagà, així com monitor i entrenador de pàdel.

 

Sense vinculacions polítiques, és més, principalment decebut per la política, i amb una experiència i visió lligada a l’empresa privada i no a l’administració pública, a nivell local crec en el treball, en la gestió eficient i responsable i en la professionalitat igual que en qualsevol àmbit laboral de responsabilitat.

 

En el present mandat a l’Ajuntament de Bagà soc regidor d’Economia i Hisenda, Promoció Econòmica i Esports.

 

Amb il·lusió, criteri, rigor i sentit comú, amb la valentia d’afrontar els canvis i prendre les decisions necessàries per fer de Bagà el poble que volem, i orgullós de formar part d’un equip amb gran talent i capacitat de treball, un equip amb total compromís per Bagà.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 11:49