L’Ajuntament de Bagà es fa càrrec de la despesa dels llibres dels alumnes de l’escola Galceran de Pinós

Dilluns, 29 d’agost de 2022

El consistori finança 220 llibres de text que seran utilitzats en préstec per l’alumnat

L’Ajuntament de Bagà es farà càrrec de la despesa dels llibres de text dels alumnes de l’escola Galceran de Pinós. Concretament, el consistori facilitarà a les famílies el finançament de 220 llibres de text que seran utilitzats en préstec per un total de 68 alumnes.

L’àrea d’educació de l’Ajuntament de Bagà ha impulsat una iniciativa per aconseguir la gratuïtat dels llibres de text per tots els infants de l’escola que n’utilitzen i  finalment ha resultat  possible acordar una proposta consensuada amb  les famílies i amb l’equip directiu del centre educatiu baganès.

Consolidant el model de reciclatge de llibres ja existent al centre, el proper curs 2022-2023 l’escola pagarà els 220 llibres de text que seran utilitzats en préstec per el total dels 68 alumnes. Aquesta xifra correspon als alumnes que fan servir llibres de text, ja que no tots els cursos en requereixen.

La despesa originada pel finançament dels llibres socialitzats serà de 1.378.96 euros per al proper curs 2022-2023 amb una reutilització prevista de quatre cursos.

La proposta ha estat consensuada amb l’AFA de l’Escola i també amb els grups polítics municipals per tal de procurar-ne la continuïtat en el temps.  Es posa així un nou granet de sorra per tal d’aconseguir apropar-nos a la gratuïtat  i la  igualtat d’oportunitats per l’accés al dret a l’educació dels nostres infants i les nostres famílies.

Darrera actualització: 6.09.2022 | 11:50