L’Ajuntament compra una nau al polígon de Gibellàs per centralitzar en un espai el magatzem de les brigades

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 00:00

Es tracta d'una nau de segona mà amb una superfície de 400 metres quadrats on ja s'hi han traslladat diferents materials, eines i maquinària de treball que fan servir els operaris municipals

L'Ajuntament de Bagà ha comprat una nau al polígon de Gibellàs per tal de centralitzar en un únic immoble, el magatzem de les brigades municipals que ara ocupen dos espais diferents. Es tracta d'una nau de segona mà amb una superfície de 400 metres quadrats on ja s'hi han traslladat diferents materials, eines i maquinària de treball que fan servir els operaris municipals per dur a terme les seves tasques. Es preveu que al llarg del mes de febrer ja s'hagin buidat els dos magatzems que es feien servir fins ara. A partir d'aleshores ja se centralitzarà tot a la nau al polígon.

L'alcalde, Joan Oña, ha explicat que aquesta compra suposa la culminació de dos anys de negociacions per "aconseguir les millors condicions econòmiques possibles per l'Ajuntament". Finalment, el cost d'aquesta adquisició ha estat de 137.000 euros. "No ha estat fàcil, però finalment s'ha aconseguit amb una rebaixa important sobre el preu inicial. N'estem satisfets".

El batlle considera que disposar d'aquesta nau "suposarà una millora perquè el consistori tindrà centralitzat en un sol espai el magatzem de les brigades". Això permetrà "agilitar les tasques de les brigades, ja que s'optimitzarà el temps. Quan faci falta algun material només s'haurà d'anar a buscar a un mateix punt".

Places de lloguer a la plaça Tiraval

Un dels espais que fins ara s'utilitza per guardar-hi material de les brigades que quedarà alliberat és el soterrani de la plaça Tiraval. Al seu dia s'hi van construir places d'aparcament que no es van arribar a fer servir mai. Ara, l'Ajuntament estudia l'opció de treure a lloguer la vintena d'aparcaments que hi ha. L'alcalde de Bagà ha declarat que pensen que "és una bona opció" atès que permetria incrementar l'oferta de places d'aparcament en un lloc cèntric. Alhora el consistori obtindria un rendiment dels seus béns immobles.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 13:12