Es reestableixen els permisos per la crema de restes vetegals en entorns agrícoles

Dimarts, 3 de gener de 2023

A partir del 2 de gener ja es poden sol·licitar les autoritzacions, però de moment, no es pot tramitar des de l'Ajuntament

A partir del 2 de gener, ja es poden tornar a demanar els permisos per la crema de restes vegetals a l’entorn agrícola, als horts i a petites propietats al municipi de Bagà, després de les restriccions decretades fa uns mesos. 

Cal tenir en compte, però, que de moment NO es pot tramitar el permís des de l’Ajuntament com abans i que previsiblement a partir el dia 11 de gener pugui estar operativa la comunicació de cremes pels ajuntaments a través de la plataforma EACAT.

Per tant, els mitjans disponibles entre el 2 i l’11 de gener per a presentar el formulari de comunicació seran els següents:

  1. A través de l’enllaç següent: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Autoritzacio-per-a-la-realitzacio-dactivitats-amb-risc-dincendi  
  2. A través de la Petició genèrica: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica
  3. De forma presencial a les Oficines Comarcals, com ja es feia abans de l’entrada en vigor de la Ley 7/2022.

La previsió és, doncs, que a partir del dia 11 de gener també es pugui tramitar a través dels ajuntaments que donin aquest servei a la seva ciutadania.

 

 

Darrera actualització: 3.01.2023 | 10:35