Bagà s'adhereix a la commemoració del 25N

Dilluns, 20 de novembre de 2023

S'inicia la campanya commemorativa del 25N al Berguedà, on Bagà hi posa l'accent en els drets sexuals i reproductius de les dones sota el lema "Això va de drets"

L'Ajuntament de Bagà participa a la campanya "Això va de drets", elaborada des de la subcomissió de prevenció del Protocol per a l'Abordatge Integral de les Violències Masclistes del Berguedà, per commemmorar el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les Dones.

Bagà enceta els actes del 25N el diumenge 19 de novembre, amb l'espectacle musical "Tómbola" de la companyia Gespalka'p, a les 6 de la tarda al Casal de la Vila.

L'acte central es portarà a terme el mateix dia 25 de novembre, amb la lectura del manifest, un pica pica i un concert amb Laura Luceño. Aquest acte es farà a les 6 de la tarda a la Plaça Catalunya.

I el 26 de novembre un taller d'empoderament feminista conclourà la campanya. Serà de 11h a 14h a la Plaça Catalunya, i el realitzarà "Colectivo Hartístico".

L'objectiu és posar el focus en els drets a l'hora d'abordar les violències masclistes perquè atempten contra els drets humans. Per aquest motiu és important que la ciutadania, i en concret les dones, coneguin quins son els seus drets i així poder identificar-ne la vulneració.

 

Darrera actualització: 21.11.2023 | 07:54