Bagà acull el Festival Celta del 22 al 24 de juliol

Dijous, 14 de juliol de 2022

Un any més la plataforma Catalunya Celta, organització dedicada a la promoció de la música i dansa celtes fetes a Catalunya, porta el seu festival a la vila de Bagà, enmarcat en el cicle Bagasona.

En aquest marc incomparable, i amb la plaça Galceran de Pinós com a escenari principal, oferirem una sèrie d'activitats culturals gratuïtes que esperem facin gaudir grans i petits. Concerts, tallers, sessions informals, i un ball popular ompliran el cap de setmana.

Les activitats començaran divendres 22 al vespre amb sessions als bar l’Englantina I El Centre. Dissabte al matí tindran lloc els tallers, que aquest any tenen un cost de 10€. De 11:30 a 13:00 al Palau dels Pinós es faran els tallers de flauta a càrrec de John Wynne, de violí amb John McEvoy, de guitarra amb Jacinta McEvoy, i de cant amb Rachel Garvey. A la mateixa hora al Casal, Betlem Burcet farà el taller de Dansa. A les 13:00 a la plaça del Raval, concert de les formacions locals Sessionstareny i Kelt.

A partir de les 18h, la plaça Galceran de Pinós serà l'escenari del gruix dels concerts, amb actuacions de Irish Corner; els irlandesos Gatehouse; i els guanyadors de la Battle of the Folk Bands del festival internacional Celtic Connections, Deira Band.

Al vespre-nit hi haurà sessions de música irlandesa als bars El Centre i L’Englantina.

I per cloure el festival, Diumenge a les 11:00, concert de Drónán al Santuari de Paller i a les 12h ball popular la plaça de l’Ajuntament amb els Claddagh Ring Dancers. Tots els concerts son gratuïts. 

Darrera actualització: 14.07.2022 | 17:48