Aquest mes d'agost es podrà donar sang a Bagà i altres punts del Berguedà

Dimarts, 1 d’agost de 2023

Des del Banc de Sang fem una crida a tothom qui pugui donar sang perquè s'apropi a un punt de donació aquest estiu

Durant els mesos més calorosos de l'any, les donacions continuen sent imprescindibles. Es calcula que a l'estiu caldran 40.000 donacions per donar resposta a les més de 30.000 transfusions previstes de sang, plasma o plaquetes que necessiten els pacients dels hospitals catalans. Per aquest motiu, des del Banc de Sang, i sota el lema "Toca donar sang, toca rebre vida. Somriu, el teu gest salva moltes vides a l’estiu" recordem que la necessitat de sang és essencial.

 

Donació de sang a Bagà:

 

  • Dilluns 14 d’agost es podrà donar sang al Club Sant Jordi de Bagà de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.   Una campanya molt especial, en una de les dates més complexes de l’any degut al pont del 15 d’agost.

 

Altres punts de donació durant el mes d’agost propers:

  • Dilluns 7 Gironella de 17 a 21 h

  • Dissabte 12 a Berga de 10  a 12 h.

  • Dilluns 21 Borredà de 18 a 21 h

 

Al web donarsang.gencat.cat es poden consultar totes les col·lectes previstes per aquest estiu. A més, les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web donarsang.gencat.cat/viatges i comprovar si hi ha algun impediment per donar sang a la tornada de segons quines destinacions.

 

Val de regal per dues entrades al Poble espanyol

 

D’altra banda, tots els donants i les donants que donin sang durant els mesos d’estiu, juliol i agost, rebran un val de descompte 2x1 per visitar les instal·lacions del Poble Espanyol a Barcelona, un espai històric amb més de 100 edificis representatius de l'arquitectura popular del país. A més, podran visitar l'exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol sobre els orígens i procés d'edificació d'aquest  recinte emblemàtic on la història es troba amb la cultura i l'oci.

 

poble espanyol campanya estiu.jpg

 

Darrera actualització: 1.08.2023 | 08:04