A la venda els tiquets pels busos de Patum

Dimarts, 14 de maig de 2024

La venda de tiquets queda tancada diumenge 26 de maig a les 23:59

El servei està pensat per oferir una alternativa de transport públic a les persones (especialment joves) que volen assistir a La Patum sense haver d’utilitzar els vehicles privats. Està organitzat pel Consell Comarcal del Berguedà. El servei, que ha anat creixent i arriba a la 17a edició aquest 2024, té com a objectiu millorar la seguretat a les carreteres i afavorir la mobilitat al Berguedà, durant la Patum de Berga.

Es compra un únic tiquet d'anada i tornada, a l'únic preu de 4 euros per dia. No es pot comprar el tiquet només d'anada o només de tornada.

No es poden comprar presencialment els tiquets, només per Internet.

S'han d'haver complert un mínim de 14 anys per utilitzar el servei. Els menors de 18 anys necessitaran una autorització paterna/materna, que se signarà en el moment de la compra.

El pagament es fa amb targeta de crèdit/dèbit mitjançant la pasarel·la Redsys. Un cop efectuada la compra, no es fan reemborsaments.

La venda de tiquets queda tancada diumenge 26 de maig a les 23:59.

El servei de diumenge 2 de juny només es durà a terme amb un únic servei en sentit nord direcció Bagà amb parada a Guardiola de Berguedà, i un en sentit sud direcció Puig-Reig amb parada a Gironella.

De tornada cap els municipis d'origen, els busos surten a les 5 del matí des de la Plaça Gernika, de Berga.

 

www.busospatum.cat

Darrera actualització: 14.05.2024 | 09:13