L’Ajuntament de Bagà aprova el pressupost pel 2023

Dimecres, 21 de desembre de 2022

Les inversions més destacades són la instal·lació d'un ascensor al Palau de Pinós i la consolidació del Pont de la Vila

L’Ajuntament de Bagà ha aprovat el pressupost per l’any 2023. Els comptes per al proper any ascendeixen a 2.571.881,86 euros, una xifra lleugerament inferior als de l’exercici actual.


Tal i com ha explicat la regidora d’Economia i Hisenda, Pilar Grille, es tracta d’un pressupost “contingut i basat en el control de la despesa i en l’eficiència i la gestió municipal”. Grille ha fet referència al compromís i a la responsabilitat pressupostària de l’equip de govern i ha recordat que durant aquest mandat s’han aprovat i executat diversos projectes, alguns dels quals veuran la llum aquest 2023 com és la renovació de la plaça Galceran de Pinós o la portada d’aigües en alta, amb una elevada inversió.

 
Per l’exercici 2023 també es contemplen inversions. Les més destacades són la segona fase de consolidació i restauració del Pont de la Vila, per un valor de prop de 45.000 euros; la supressió de les barreres arquitectòniques al Palau de Pinós, amb la instal·lació d’un ascensor, per valor de 170.000 euros; o la millora de camins municipals, per un valor de 20.000 euros. A més a més, també es contemplen d’altres inversions amb la compra de material de brigada, de mobiliari urbà o accions de millora a les instal·lacions educatives del municipi. 


La majoria de les inversions es realitzaran amb el suport d’altres administracions a través de subvencions, que es complementaran amb recursos propis. 

 

Darrera actualització: 21.12.2022 | 11:38