Més de 400 persones participen al càsting de Bagà per a la pel·lícula «Pàtria»

Dimecres, 3 de febrer de 2016

El càsting que s'ha viscut  a Bagà  el diumenge 31 de gener, per trobar figurants i personatges secundaris per a la pel·lícula "Pàtria" que el director Joan Frank Charansonnet començarà a gravar properament sobre la llegenda d'Otger Cataló ha superat totes les expectatives. Si bé es pensava que hi passaria gent, la quantitat de voluntaris que des de primera hora s'han aplegat al Casal de la Vila de Bagà ha estat, segons han explicat, sobredimensionat.

Segons ha relatat a NacióBerguedà el membre del Grup de Teatre La Faia, Roger Coromina, que ha ajudat en l'organització del càsting, es calcula que s'hi han inscrit entre 400 i 500 persones. La major part d'elles, ha remarcat, vingudes de Bagà o Guardiola de Berguedà, on ja s'havia realitzat anteriorment un acte similar per a la pel·lícula "Esta nit a Foix". Segons ell, les persones d'aquests dos pobles rondarien el 65% dels participants, tot i que hi ha hagut una gran quantitat de persones que han vingut de Berga o el Baix Berguedà, i fins i tot de la Cerdanya, el Bages i les comarques de Girona.

La pel·lícula "Pàtria" serà un film cinematogràfic orientat a tota la família que explicarà la llegenda del cavaller got Otger Cataló, conjuntament amb "Els 9 Cavallers de la Terra" o "Els 9 Barons de la Fama", que van lluitar amb ell per combatre els sarraïns el 733.

Segons van explicar a Nació Berguedà, la pel·lícula estarà gravada un 70% al Berguedà i un 30% a la Jonquera, amb actors de primer nivell català com Boris Ruiz, Joan Massotkleiner, Miquel Gelabert o Miquel Sitjar, entre els prop de 300 personatges i figurants que, entre aquest càsting i el que es farà a Girona, s'espera aplegar.

(Notícia extreta del Diari Nació Berguedà del dia 3 de febrer de 2016)

Darrera actualització: 11.11.2020 | 12:32