Salutació de l'Alcalde

 

 

 

 

Vilatanes, vilatans i gent d'arreu,

Benvinguts a la web de l'Ajuntament de Bagà. Tenim aquí una eina interactiva que ens permet fer un tast de la nostra vila, conèixer la seva història i les seves activitats. Espero que d'una manera ràpida i senzilla hi pogueu trobar tot allò que us calgui.

Bagà, com a capital històrica de l'Alt Berguedà, ha sigut el punt de trobada de diferents sinergies que han fet avançar la vila. Una història medieval rica, que ha arribat als nostres dies en forma de llegendes i patrimoni cultural i arquitectònic, com poden ser la festa de la Fia Faia, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO, el Palau dels Pinós o la Llegenda del Rescat de les Cent Donzelles.

Avui Bagà és una vila a peus del riu Bastareny, dinàmica i viva, on trobareu gastronomia, cultura, festes, fires, mercats, curses locals i internacionals, restaurants, hotels i tot un seguit d'activitats que de ben segur us podran satisfer. Amb aquesta web el nostre consistori us vol acostar a tot això i al que vosaltres pogueu descobrir.

Benvinguts a la web, benvinguts a Bagà.

 

Joan Oña

Batlle de Bagà

Darrera actualització: 01.04.2022 | 09:17
Darrera actualització: 01.04.2022 | 09:17