Salutació de l'Alcalde

Benvingudes a Bagà: on la història i la naturalesa s'uneixen!

És un honor donar-vos la benvinguda a la pàgina web oficial de la Vila de Bagà, un tresor amagat entre les majestuoses muntanyes dels Pirineus. Com alcalde de la nostra estimada vila, és un plaer compartir amb vosaltres la riquesa del nostre patrimoni natural i històric.

Bagà, amb més de mil anys d'història, ha estat testimoni de grans fites i ha mantingut viva la flama de la tradició i la cultura catalana al llarg dels segles. El nostre casc antic, amb els seus carrers empedrats i les cases de pedra, és un testimoni del nostre passat medieval que ens recorda les nostres arrels i ens connecta amb els nostres avantpassats.

Però Bagà no és només història, sinó que també és un paradís natural per als amants de la muntanya i la natura. El Parc Natural del Cadí-Moixeró ens envolta amb els seus cims imponents, els seus boscos frondosos i els seus paisatges de somni. És un refugi per a la fauna i la flora autòctones, i un espai per a la contemplació i l'aventura.

Els nostres rius i rierols serpentejants, com el riu Bastareny que acaricia els nostres camps, ens recorden la vitalitat de la natura i la seva importància per a la nostra comunitat. Les seves ribes ens conviden a explorar-los i a descobrir la vida que hi bulleix.

A Bagà, cada racó amaga una història, cada paisatge ens captiva i ens inspira, i cada pas que donem és un viatge a través del temps i la natura.

Us convido a explorar la nostra pàgina web i a descobrir tot el que Bagà té per oferir. Des de les nostres festes tradicionals fins als nostres senders de muntanya, hi ha alguna cosa per a tothom.

 

Gràcies per visitar-nos i espero que la vostra estada a Bagà sigui inoblidable.

 

Cordialment,

Lluís Casas i Prados

Alcalde de Bagà

Darrera actualització: 29.02.2024 | 13:12
Darrera actualització: 29.02.2024 | 13:12