Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

PATRIMONI NATURAL

Els Empedrats

  • Emped01

    Emped01

COM ARRIBAR

Agafant la carretera que va en direcció a Gisclareny. Una vegada arribant al pont de Sant Joan que travessa el riu Bastareny, just abans de creuar, trobarem una pista forestal a mà dreta. Continuarem fins a “Cal Cerdanyola” (la primera i única casa que trobarem a peu de la pista). Seguidament , agafarem el camí que surt després de creuar el pont sobre el riu dels empedrats a mà esquerra. Seguir el PR-125 (senyalitzat amb blanc i groc). Anirem trobant diferents indicacions.

RECOMANACIONS

Portar un bon calçat de muntanya, queviures, aigua, llarga- vistes, càmera de fotos, protector solar i alguna peça d’abric.

DESCRIPCIÓ

Cal Cerdanyola – Font del Faig : 3 hores

Font del Faig – Coll del Pendís : 30 minuts

Coll del Pendís – Penyes Altes : 30 minuts.

Es un recorregut pel costat del sol entre pinetells i alzines. Més endavant, roure, faig, pi roig i pi negre fins arribar a prats alpins. Creuarem varies vegades el riu dels Empedrats. Veurem el “Bullidor de la llet”, saltant d’aigua al peu del torrent del forat. Als costats del riu hi trobarem les majestuoses parets dels Empedrats, d’aquest paisatge únic continuarem el camí cap a la Font Gran, Galigans.


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona