Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

PATRIMONI NATURAL

Fonts de l'Adou

  • Adou01

    Adou01

COM ARRIBAR

Les trobarem a uns 6 km de Bagà agafant la carretera que va en direcció a Gisclareny. Una vegada al pont de Sant Joan que travessa el riu Bastareny, just abans de creuar, trobarem una pista forestal a mà dreta. L’agafarem i la seguirem uns 4 Km. més o menys, fins arribar a un pontet de pedra. El saltant d’aigua de la resclosa, es allà mateix. Si seguim per un petit corriol a mà esquerra del saltant, arribarem al naixement del riu.
La pista es pot fer en cotxe, tot i que recomanem fer tot el camí a peu o en bicicleta per gaudir de l’entorn natural. Es troba senyalitzat.

RECOMANACIONS

Fer el recorregut amb calçat còmode. És un passeig amb un suau desnivell sense dificultat indicat per fer a qualsevol hora del dia.

DESCRIPCIÓ

Les fonts de l'Adou –dins el municipi de Gisclareny-, són el naixement del riu Bastareny, que és el que travessa la vila de Bagà, situades a 1077 m d'altitud. A l'inici del camí que ens porta al naixement del riu trobarem un espectacular salt de la resclosa. Seguirem el corriol de muntanya que ens portarà fins el brollador per gaudir d'un indret verge en el què no ha intervingut la mà de l'home.


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona