Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

14.02.2019

Eines de missatgeria instantània de la Generalitat


 

Direcció General d’Administració Local

 

Eines de missatgeria instantània de la Generalitat    

 

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que facilita l’enviament i la recepció de missatges a traves d’internet, però ofereix diverses possibilitats: els canals amb què es poden transmetre  missatge unidireccionalment a un nombre il·limitat de subscriptors.

 

1.  El canal Gencat en que es difonen notícies continguts i informacions d’alt valor de servei i que us poden resultar d’interès. Trobareu la informació més útil i fresca al canal gencat (https://t.me/gencat).

2.  El servei de consultes de  a traves de missatgeria instantània , que és gratuït i funciona com a complement de l’atenció telefònica.

http://www.telegram.me/gencat

 

3.  El gencatBOT envia cada dos divendres  tres històries en què l’usuari interactua amb l’aplicació. Una nova manera d’informar dels serveis de l’actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú https://t.me/gencatbot

 

4.  Amb el bot@equipamentsbot es poden localitzar centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos a prop, a través de la geolocalització https://t.me/equipamentsbot

 

 

 


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona