Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

01.05.2018

130 delegats dels instituts del Berguedà es troben per millorar la seva comunicació a Bagà

  • Imatge de la trobada

    Imatge de la trobada130 joves, representants de les classes des de primer d'ESO fins a segon de batxillerat dels set centres de secundària del Berguedà, han participat aquest mes d'abril a la trobada de delegats i delegades del Berguedà, que en aquesta edició ha tingut lloc a Bagà.

La trobada va començar amb una recepció dels participants al Casal de la Vila a càrrec del conseller comarcal d'Ensenyament, Llorenç Altozano, i la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Bagà, Maria Viso, que van donar la benvinguda als joves berguedans. Seguidament els alumnes es van dividir en dos grups: uns van treballar com comunicar-se elaborant cartells, amb Toni Puig, i els altres van treballar l'expressió corporal, amb els actors berguedans Ivan Otaola i Ariadna Fígols.

La trobada l'organitzen els departaments de Joventut i Ensenyament del Consell Comarcal del Berguedà i té el suport de la Diputació de Barcelona. La intenció és organitzar un parell de trobades durant el curs escolar per donar eines perquè els delegats les puguin utilitzar als seus centres. L'última trobada es va celebrar a Gironella, el 13 de desembre de l’any passat

Notícia i imatge del diari Regió 7 del dia 2 de maig de 2018

 Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona