Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

21.03.2019

S’obre la convocatòria per a la segona edició dels Premis de Cultura del Berguedà


S’obre la convocatòria per a la segona edició dels Premis de Cultura del Berguedà


 

El Consell Comarcal del Berguedà ha fet públiques les bases per a la segona convocatòria dels Premis de Cultura del Berguedà. Aquests premis tenen com a objectiu potenciar els difusors culturals de la comarca, impulsar la creació artística d’artistes berguedans i reconèixer públicament a persones i/o col·lectius amb trajectòries rellevants en el camp de la cultura.

Les bases que regiran aquests premis s’estructuren en tres categories:

  • Premi d’Honor de la cultura berguedana. Es premia la trajectòria d’una persona amb un bagatge cultural irrefutable. El premi consisteix amb el reconeixement públic, un trofeu recordatori de l’efemèride i una campanya de difusió de l’obra i/o trajectòria de la persona o entitat premiades.
  • Premi a la promoció cultural. Es premia a les entitats, col·lectius i/o persones que hagin realitzat projectes de promoció i difusió cultural d’interès. El premi consisteix en una dotació econòmica de 750€.
  • Premi a la creació artística. Es premia als/les creadors/es que hagin realitzat projectes artístics amb projecció. El premi consisteix en una dotació econòmica de 750€.

Fins el 22 de març es poden presentar les candidatures. Com a novetat, es podrà presentar les candidatures a través d’un formulari on-line, aportant la documentació annexa de manera telemàtica. Una vegada transcorregut el termini, un jurat especialitzat les avaluarà i en dictarà el vencedor. La gala de lliurament de premis on es coneixeran els guanyadors tindrà lloc a finals de març, a un lloc a concretar.

En la passada i primera edició, celebrada al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, es va premiar a Mn. Ramon Viladés amb el Premi d’Honor de la Cultura Berguedana, a l’Agrupació Teatral La Farsa amb el Premi a la Promoció Cultural i a la Melanzana Ensemble amb el Premi a la Innovació Artística.

Bases dels Premis de Cultura del Berguedà 2019

Podeu accedir al formulari d’inscripcions aquí.Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona