Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

13.06.2017

VII Festival Celta

  • Cartell Festival Celta

    Cartell Festival Celta


VII Festival Catalunya Celta

Bagà, 23, 24 i 25 de Juny

 

Per tercer any la plataforma Catalunya Celta, organització dedicada a la promoció de la música i dansa celtes fetes a Catalunya, porta el seu festival a la vila de Bagà, enmarcat en el cicle Bagasona.

En aquest marc incomparable, i amb la plaça Galceran de Pinós com a escenari principal, oferirem una sèrie d'activitats culturals gratuïtes que esperem facin gaudir grans i petits.  Espectacle de dansa, concerts, tallers, sessions informals, i un ball popular ompliran el cap de setmana del solstici d'estiu, un dels esdeveniments més celebrats pels celtes.

 

Programa:

 

Divendres 23 de juny :

 23 a les 21h a la Plaça Galceran de Pinós amb una revetlla celta amenitzada per Irish Corner i els Claddagh Ring Dancers, que ensenyaran balls populars als assistens.

Al vespre-nit hi haurà sessions de música irlandesa als bars Flor de Lis, El Centre i L’Englantina.

Dissabte 24 de juny  al matí tindran lloc els tallers d'instruments, tots gratuïts.

 De 11 a 13:30 al Palau dels Pinós  es faran els tallers de bodhrán (timbal irlandés) a càrrec de Joseba Martínez, i de whistle / flauta amb Seán Carroll.  I al Casal de la Vila, de 11 a 13:30 també,  Mossie Martin oferirà un taller de música irlandesa, apte per a tots els instruments.

Durant el matí i la tarda hi haurà un escenari habilitat a la plaça de l'ajuntament on el grups novells que ho desitgin podran fer actuacions acústiques de mitja hora, apuntant-se prèviament en una pissarra per establir els torns.

A  les  18h, la plaça Galceran de Pinós serà l'escenari del gruix dels concerts, amb actuacions de l’Escola de Música de Bagà, Invernalia, Drónán, i Seán Carroll  & Mossie Martin amb la col·laboració d’Edwina Guckian, reputada ballarina de l’estil Sean Nos, i professora de ball irlandès.

Diumenge 25  a les 11:00,  a la plaça Galceran de Pinós

Edwina Guckian i Michael O’Rourke oferiran un taller gratuit de dansa irlandesa.

I a les 13:00, al teatre del Casal de la Vila, els Covenant Irish Dancers oferiran un espectacle de dansa amb música de El Pony Pisador.

 

Mes informació a:   catalunyacelta.catButlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona