Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

GASTRONOMIA

Patates emmascarades amb bolets

DESCRIPCIÓ

INGREDIENTS:

  • Patates,
  • cansalada,
  • botifarra negre o sang cuita de porc,
  • fredolics.

Coeu en una olla les patates. En una paella a part, feu les rostes de cansalada i traieu-ne el suc. A la mateixa paella, ofegueu la botifarra o la sang i, tot seguit els bolets. Un cop les patates estiguin cuites, escorreu-les. Aixafeu-les i afegiu-hi la botifarra els bolets i el suc de la cansalada. Serviu-les acompanyades de les rostes de cansalada


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona